NOVÝ JÍDELNÍ LÍSTEK 2013

STUDENÉ PŘEDKRMY

 

Caprese s cherry rajčatąy a rukolou, domácím pestem a kapkami balzamika
*
Carpaccio z marinované hovězí svíčkové v bylinkách s plátky parmazánu
*
Tatarák z hovězí svíčkové s topinkami a česnekem
*
Tartar z lososa s cherry rajčaty a rukolou, bazalkovým pestem a opečenou bagetou
*
Jemná terina z husích jater s brusinkovým coulis a opečenými toasty

 

SALÁTY

 

Řecký se sýrem Feta
*
Ceasar s kousky kousky kuřecích prsou a česnekovými krutony
*
Rukolový z gratinovaným kozím sýrem, pečenou slaninou a vlašskými ořechy

 


TEPLÉ PŘEDKRMY

 

Malevilský zapečený česnek
*
Zadělávané dršťky s bylinkami a sýrem
*
Pečená drůbeží játra balená v anglické slanině a čerstvým chlebem
*
Bruscheta s plátky pikantního hovězího a rajčaty, zapečená parmazánem
*
Jalapeňos se sýrem ostré mexické papričky zapečené
*
Obří loupané krevety s bylinkovým máslem a česnekovou opečenou bagetou

 

POLÉVKY

Malevilská česnečka krémová

*
Vývar s játrovým veleknedlem
*
Jemný houbový krém
 
 

HLAVNÍ CHODY

Hovězí fillet steak s pečenou hlívou ústřičnou a rukolou, celerovým pyré a omáčkou ze zeleného pepře
*
Hovězí rump steak s dušenými fazolemi v bílém víně s chorizem, silné glazé s vůní rozmarýnu
*
Dušený hovězí pupek s bylinkami a česnekem s listovým špenátem a perníkovým knedlíkem
*
Pečená hovězí žebra naložená v hrubozrnné hořčici a medu s rozšláplou bramborou a česnekovým dipem
*
Pravý hovězí burger s chedarem, pečenou slaninou, hranolkami a majonézou
*
Vepřový Malevil steak na provensálském koření s grilovanou zeleninou a rozšláplou bramborou
*
Dlouze pečený libový vepřový bůček s kapustovým zelím a pečeným bramborem
*
Do růžova pečená vepřová panenka s gratinovanými brambory a směsí z pravých hříbků provoněná tymiánem
*
Vepřový řízek s bramborovou kaší
*
Klasické české „sypané rizoto“ s kuřecím masem, grilovanou zeleninou, kyselou okurkou a nastrouhaným sýrem
*
Konfitované kachní stehno s vinným červeným zelím a špekovými knedlíky
*
Pečené prso z kukuřičného kuřete s italským krémovým rizotem, zeleným chřestem, parmazánem a silným tymiánovým glazé

Kuřecí řízek s bramborovou kaší

Pečený losos se šťouchanými brambory, listovým špenátem a vinným glazé
*
Talíř pana Merleho / pro dvě a více osob /
*
Mísa s kuřecími steaky a křídly, vepřovými steaky, řezy ze svíčkové, kebabčaty, grilovanou zeleninou a pečenými brambory
  
 

TĚSTOVINY A HALUŠKY

Spaghetti alla carbonara
*
Spaghetti aglio olio e peperoncino
*
Spaghetti bolognese
*
Lasagne con spinaci
*
Halušky s brynzou a slaninou
*
Halušky se slaninou a zelím
  
 

DĚTSKÁ JÍDLA

Špagety s kečupem a sýrem
*
Kuřecí nugety s bramborovou kaší
*
Smažený kuřecí řízek s vařeným bramborem
*
Přírodní kuřecí řízek s vařeným bramborem

 

VEGETARIÁNSKÁ JÍDLA

Indiánské fazole
*
Halušky s brynzou
*
Grilovaná zelenina
*
Lasagne con spinaci
 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK KE STAŽENÍ

 

Od 1.4.2015 jsme pro Vás připravili nový jídelní lístek, zároveň si budete moci od pátku 3.4.2015 opět každý víkend objednat svou oblíbenou pizzu.

Herci z muzikálu Mamma Mia přijeli na Malevil a užili si u nás spoustu zábavy.

Pro letošní sezónu jsme pro Vás připravili několik karavanových stání. Rezervujte si své místo včas.

Zapomeňte na stres a zimní nečas a přijďte se ohřát na Malevil do nových saun. K dispozici je klasická finská sauna a bylinková sauna s výběrem esencí.

View all Events

We have prepared for you interesting events

MALEVIL CUP - 20.6. 2015

DĚTSKÉ GOLFOVÉ TÁBORY 2015

Slevy na ubytování pro držitele MAKRO karet

Malevilské restaurace

Photogallery
Visitors ratings

Martin Vávra

Martin Vávra
Moc se mi u vás líbilo. Užil jsem si hlavně golf a super jídlo.

Contacts
  • Malevil s.r.o.
    Heřmanice v Podještědí 280
    471 25 Jablonné v Podještědí
  • +420 487 762 760 - Recepce
  • +420 736 489 142 - Recepce
  • +420 487 762 107 - Recepce golf
  • +420 487 762 761 - Restaurace
  • +420 487 762 036 - Fax

Top